Oppfordring til Amcars tilsluttede klubber

Oppfordring til Amcars tilsluttede klubber

AMCAR oppfordrer ALLE bilentusiaster til å si sin mening til Stortinget.

Transportkomiteen på Stortinget behandler nå et forslag om bedre rammebetingelser for veteran- og entusiastkjøretøy. Forslaget omhandler blant annet etanolfri bensin, ELV-direktivet, 20-årsgrense for veteranbil istedenfor 30-årsgrense. AMCAR anbefaler alle forslagene og har sendt høringsinnspill. Det kan du også gjøre!
Skriv skriftlig innspill – stortinget.no

Skriv hva slags bil du har, hvorfor bilhobby er viktig for deg, og gi din støtte til forslagene. Sett av 10 minutter og synliggjør for politikerne hvor viktig bilhobby er for en betydelig del av befolkningen!

Frist er 23. april.

Selve forslaget i Stortinget kan du lese her
For inspirasjon kan du lese AMCARs innspill her

La oss stå sammen for å bevare kjøretøyhobbyen vår!