Planlegger årets Grensetreff

Planlegger årets Grensetreff

7. til 11.august 2024 er det amcars i fokus i Halden. Da er det mange forskjellige arrangementer, masse biltreff, kjøreturer, pinup-konkurranser og konserter – for å nevne noe. I Halden har Grensetreff blitt arrangert siden 1997 med tusenvis av besøkende fra nær og fjern.

Her kan du se programmet på nettsiden til Grensetreff.com
Følg også med på facebooksiden

Den store arrangement-uka nærmer seg nå med stormskritt, og mange ting skal på plass. Klubben vår har i år aleneansvar for gjennomføring og økonomi. Bilsport Classic som i mange år har vært en samarbeidsprtner er fra i år kun en mediepartner som fortsatt annonser for GT i Sverige.

I starten på juni arrangerte styret i Grensetreffkomiteen et ekstra medlemsmøte for å informere og oppfordre medlemmene om å stille på dugnad under grensetreffet. Det er mye planlegging og detaljer som skal på plass for et så stort arrangement, og alt er avhengig av frivilliges innsats. Over 40 medlemmer kom på møtet og entusiasmen for å bidra til et velfungerende Grensetreff var god.

Nytt i år at det ikke blir konserter på torget som tidligere år, men i inne i lokalene Byparken både fredag og lørdag. Dette er positivt med tanke på at det kan være varierende værforhold her til lands.

En annen positiv nyhet for våre gjester som kommer utenbys fra er at campingen på Fredriksten festning har gått med på en avtale om at de som camper der ikke må sjekke ut tidlig, men kan vente til arrangementet er ferdig på søndag.

Vel møtt til full fart fra onsdag til søndag i uke 32 – i Halden såklart!

Tre menn står og samtaler. Det sitter mennesker i bakgrunnen
Ole Runar Bøe, Dag Andersen og Nils Petter Nilsen, samt Kjersti Aarum som kan skimtes i bakgrunnen, er med i ledergruppen for Grensetreff. Med seg har de mange undergrupper/komiteer og medhjelpere. Vår policy er at alle hjelper hverandre.