Siste Cruise Night er over for i år

Det blir tidligere og tidligere mørkt og onsdag 30.september ble det gjort litt ekstra for å markere «siste natt med gjengen». Klubben hadde fått låne lokalet der Fønix holdt til tidligere og serverte marsipankake og kaffe til alle som kom innom.

For å gjøre litt stas på noen av de flinke «faste» fotografene som hver onsdag stiller seg opp, tar mange flotte bilder og deler på sosiale medier, var det kjøpt inn blomster og sjokolade som ble delt ut av Anita Brun sammen med velvalgte ord fra representant for styret, Dag Andersen.

Det har vært en rar sommersesong, men vi har likevel hatt mange hyggelige Cruise nights i byen vår. Som tidligere år avslutter vi sesongen siste onsdagen i september og håper å se mange, både kjente og nye – biler og fjes – i mai 2021.