Rebusonsdag :)

Rebusonsdag :)

Vi arrangerer rebusløp som en erstatning for annen aktivitet nå som vi alle må ta hensyn til smittevernsregler. Det er et populært tiltak og mange gode løsninger blir levert inn etter endt rundtur i Halden.

Her får du poenglista og svarene på rebusen som var 10.juni:

Resultatlisten: 16 poeng: Marianne og Lars fra Klavestadgaugen i en Chevrolet Caprice, og Rune Ryland, Andreas og Elias i en Ford fairlane.

15 poeng: Cathrine, Martin, Julie i en Chevrolet pick up, The Greenbergs and Johandsome, Mustangbitches, Ole-Petter og Nina og Rino i en 55 Ford, Karlsen Trio, Arnulf og Grethe.

14 poeng: Anders og Runar i en Pontiac Grand Wille, Magnussen i en Oldsmobile,

13 poeng: Jonas, Ann Kristin, Thore,

11 poeng: Eilertsen sisters,

9 poeng: Cathrine med gutta i en Impala.

Rett svar på rebusen:

Post 1.Danmarks nasjonaldag: svar 5. Juni. Post 2: hvor mange Røde( ikke lilla) blomster ser du her? Svar: 2. Post 3: Hvor mange fartshumper fra klubblokalet til Kringla konditori svar: 9 stk. Post 5: Rebus: svar: Nylonstrømpe. Post 6: Hva var Milorg: svar: hjemmefronten/motstandsbevegelsen . Post 7: hvilken post mangler i dagens rebus: svar: post 4. Post 8: hvilken dato kom Norges konge tilbake til Norge etter 2. Verdenskrig. Svar: 7. Juni. Post 9: hvilken grad har hellinga på bakken ned mot stadion svar: 10%. Post 10: hvor mange smil er plassert ut? Svar: 6 stk. Post 11: åpningstid fredag på Saigons/ mamma gul. Svar: 11-03. Post 12: hvor mange dager hadde februar i 2014: svar: 28 dager.