I år lager vi rullende 17.mai tog

I år lager vi rullende 17.mai tog

For å markere nasjonaldagen i år har vi tenkt å arrangere en bilkortesje som kjører sammen en tur rundt i byen vår. Vi håper at mange amcars blir med og danner en lang kortesje. La oss lage litt 17.mai stemning – både for de som er med på kjøringen og de som ser oss. På grunn av Covid-19 er det ikke mye som skjer denne høytidsdagen og det er mange som sitter alene, både på institusjoner og i hjemmene sine.

Vi har planlagt en rute som dekker endel boligområder og går innom flere av byens institusjoner for eldre.

Kortesjen starter kl.10 ved Billebakken, men man kan henge seg på fra Brannstasjonen, Berg kirke eller fra noen av sideveiene!  Runden tar ca 2 timer og går rundt og gjennom byen. Man kan være med fra starten, men også henge seg på der det måtte passe. Det er hyggelig å gjøre noe for å markere at det er 17.mai selv om denne dagen blir helt annerledes nå i 2020. Vi håper at mange blir med og at dere pynter bilen med flagg og bjørkeris eller andre ting for å markere dagen.

Kart og info kjørerute kan du se under. Kortesjen oppløses når vi kjører forbi Spar på Odde bru. Folkehelseinstituttets smittevernregler må overholdes.