Konserter under Grensetreff 2019

Konserter under Grensetreff 2019

Fredag 9.august er det konsert med Rövballebandet – lørdag 10.august stiller Bullet Proof og senere Smalltown Tommy på scena i bakgården på torget

I samarbeid har Grensetreff 2019, Kokkekollektivet og Mikrobryggeriet skapt en perfekt ramme rundt festen på torget i Grensetreffuka. Det som for anledningen heter Jailhous Rock er en stor bakgård med overdekkende tak, plass til å danse, egen rockabilly-meny og alt som hører med til en fengslende kveld.
Billetter kr.200 selges i døra.

Nå er det bekreftet! Rövballebandet skal i fengsel.
Om du vil overvære begivenheten er det bare å møte opp fredag kveld 9.august. Tidligere var det Halden fengsel og politistasjon, denne helgen er navnet Jailhouse Rock og du finner det ved Halden torg.
Siden 1863 er det nok mange som har hatt «the blues» her, men denne gangen er det helt andre toner som vil dominere i «luftegården» til et av Norges eldste fengsel. Festen er et faktum, Rövballebandet stiller.

Om seg selv skriver de: Rövballebandet är ett 100 prosent svenskt band från Norge – och Sveriges bästa raggarband. Med nordens största och roligaste scenshow, rock’n’roll, rockabilly, rumsrena låtar och några få snuskvisor med humor är det en oförglömlig upplevelse att se bandet.

Hold rockefoten klar for på lørdag 10.august blir det rockabillymusikk, rockabillymeny og fengslende stemning som du ikke kan gå glipp av – i bakgården til gamle Halden fengsel.
Første band ut denne lørdagskvelden er Bullet Proof som går på scenen ca kl.20.30. https://www.facebook.com/TheOfficialBulletProof/

Smalltown Tommy tar så over scenen og gjør rockabilly-kvelden komplett. https://www.facebook.com/SmallTownTommy/

https://youtu.be/oeljiqSkbOc