Mye aktivitet på klubben

Mye aktivitet på klubben

Halden Street and Cruisin` Club har mye å tilby medlemmene. Både på det bilfaglige og det sosiale området har 2019 startet opp med fulle uker.

– Det er veldig morsomt at klubbhuset blir flittig brukt. Slik ønsker vi at det skal være hele året, sier formann i klubben Nils Petter Nilsen.

Faste aktiviteter som Linedance, medlemsmøter med kafé på onsdager, modellbilbyggekveldene og Barheng som skjer en fredag i måneden trekker stadig flere medlemmer til huset.

Men også det som blir arrangert av foredrag, møter og minikurs er populært. I januar hadde vi en liten innføring i plateformingens kunst med Tom Vidar Solberg. De som ville være med og prøve seg på plateforming ble delt inn i grupper og kurset ble avviklet over tre bolker; fredagskvelden og lørdags formiddag og ettermiddag. Totalt 15 personer var innom disse dagene og fikk prøve seg. En stor takk til Tom Vidar Solberg for at han tok seg tid til denne smakebiten som var gratis for medlemmene.


Tom Vidar Solberg underviser Rune Ryland

SFOOR, Ombyggingsgruppa til Statens vegvesen har også vært hos oss på Amcarklubben. Nye regler og ny informasjon om hvordan man forholder seg til de ved ombygging er viktig og nyttig.
Det var mange som fikk med seg det møtet og benyttet anledning til å snakke med representantene fra Statens vegvesen.

Manger tok turen til klubblokalet for å høre om ombyggingsregler

På medlemsmøtene har vi en onsdag hatt gleden av å få foredrag og bildevisning av Daniel Lee Maas om hans «Et liv med kjøretøy» og en annen onsdag delte Willy Elders bilder og historier fra sin reise til Cuba. Flere andre kommer.

En god start på året – med masse aktivitet. Er du ikke medlem ennå? Meld deg inn ved å fylle ut skjema og send det inn 🙂