Årets Ildsjel 2018

Årets Ildsjel 2018

-Vel fortjent etter mange års jobb i kulissene og jeg kan ikke tenke meg en som har fortjent dette mer, sier leder Petter Nilsen

I begrunnelsen lyder det slik.

Han har vært medlem siden rundt 1990 og få er de som har fått nei når de har spurt han om noe. Og hvis det er et nei så har han allikevel alltid prøvd å løse det til beste for alle.

Han har vært involvert i dragrace på hele nittitallet. Han var den som skaffa «milevis» med tribunetrailere til Monsterracet på Jernbanetomta og fikk organisert med transport der, frem og tilbake.

Under de fleste Motorshow i Ishallen var han med. Mye transport oppdrag. Akkurat det samme under Fun Run treffa på nittitallet og Grensetreffet etter det.

Arild var med under Street legal på Rudskogen og på Øra når vi var involvert der. Ja han har vært med på de fleste ting som klubben har drevet med, men stort sett i bakgrunn. Med arbeid og løsninger på det meste.

Og for å ikke nevne bruk av eget utstyr. Bruk av biler, hengere, kraner og lastebiler har vært en selvfølge Enten det har vært å hente en bil til utstillinga eller kjøre et søppel-lass til Rokke for klubben. Og det er bare 2 eksempler.

Blid og hyggelig råskinn egentlig. Ikke vanskelig å be eller å spørre om noe. Og sånn har det vært siden han ble med i klubben.

Her deler leder Petter Nilsen ut utmerkelsen Årets Ildsjel 2017 til Arild Wiig.