Formannen har pimpa klubbjakka si!

Formannen har pimpa klubbjakka si!

Flere har vel lagt merke til at formannen har ny jakke. Dette er den Wranglerjakka som vi snart har flere av til salgs. Meld din interesse til styret om du ønsker å kjøpe klubbjakke med brodert merke på ryggen.

Ryggmerket blir like stort som på jakka til Nils Petter Nilsen men litt lenger ned, og det følger med et klubbmerke til å sy på armen.  Formann har to! en på hver side.

På hans jakke står det også Leader of the Pack. Det er noe som han la til etter en artikkel om klubben for noen år tilbake. Der var vi referert til, på en humoristisk måte, som pakk! Derfor ble det raskt Leader of the Pack.

På ryggen har Nilsen et rødt Chevrolet-merke. Han eier jo en Chevrolet så det mener han er et helt naturlig merke å ha på jakka si.


I tillegg til alle merkene har Nilsen 10 stjerner helt øverst på ryggen av jakka. Det er en stjerne for hvert år han har vært og har blitt valgt til formann i Street & Cruisin Club Halden. Nilsen har et år igjen, han er valgt for 2017 også og da blir det 10 år.

Nederst på venstre arm har Nils Petter Nilsen et merke fra Gainsville, Florida  mars 1990. Det er et minne etter en USA-tur på 3 uker og 1500 mil i en bil som ble kjøpt i Texas for anledningen. Turen tok han sammen med Magnar Gjersengen og gamleformann Stein Thoresen

 

Nils Petter Nilsen har gjort seg stor flid med å «pimpe» jakka si. TriFive Chevy Norge -merket er fra en klubb som han var med på å starte.

– De andre merkene satte bare litt farge på jakka samtidig som Independence, Strength , Freedom jo er helt greie leveregler, sier Nilsen.